top of page
Vyhledat

Nový podcast IMT: Mezinárodní marxistické rádio - již v roce 2023!

Redakční rada marxist.com s velkým nadšením oznamuje, že začátkem příštího roku spouštíme novou týdenní sérii podcastů. Připravte se na naladění International Marxist Radio, oficiálního podcastu International Marxist Tendency, pro ty nejlepší revoluční zprávy, teorie a analýzy. Klikněte sem a přihlaste se k odběru na Spotify a Apple Podcasts!



Stupňující se krize kapitalismu pro nás znamená, že je třeba zvýšit míru našeho pokrytí, abychom našemu publiku pomohli pochopit prudké a náhlé změny ve světové politice. Narůstající radikalizace pracující třídy, a zejména mladých, taktéž vedla k rostoucí poptávce po marxistické teorii: jediným myšlenkám schopných vysvětlit vřavu, jež nás obklopuje. Proto podnikáme tuto vzrušující novou iniciativu, abychom vyšli vstříc aktuálním potřebám.


Podcast se bude skládat z týdenních rozhovorů, které budou reagovat na nejnovější zprávy z marxistické perspektivy, a dále z diskusí na více teoretická témata. Nahrávání je již v procesu a my jsme si jisti, že naši posluchači budou mít radost z toho, co máme v zásobě. Tak nezapomeňte sledovat tento kanál!

První epizodu odvysíláme začátkem nového roku. Prozatím nám prosím pomozte šířit povědomí o nové show!


Dejte nám vědět, o jakých tématech byste chtěli, abychom diskutovali, a sdílejte naši reklamu na sociálních sítích, vše s hashtagem #IMR;


Pomozte nám přinést revoluční myšlenky marxismu do digitálního éteru!

IMR je především hlasem IMT, revoluční organizace zavázané ke svržení kapitalismu a vybudování socialismu v našich životech.


Pokud ještě nejsi člen a si inspirován myšlenkami probíranými v této show, kontaktuj nás a zjisti více o tom, jak se k nám můžeš připojit v boji za budoucnost lidstva. Přeložil Josef Erleček

125 zobrazení
bottom of page