top of page
Vyhledat

Krátké ohlédnutí za Marxistickým výletem 2017


V sobotu dne 14.10.2017 se část marxistů z pražské větve Marxistické Alternativy (IMT) spolu se zastoupením z Plzně vydala na odpočinkový výlet směrem na lom Velká Amerika. Tento lom se nachází kousek od Prahy v turisty hojně navštěvované oblasti Karlštejnska. Spolu s námi se na výlet vydalo hned několik lidí projevujících zájem o naší politickou práci a teorii, a tak byl výlet spojen i s možností nabírat další kontakty.


Jelikož se v poslední době soustředíme zejména na oslovování nových kontaktů, navazování spolupráce s nimi a tvorbu našich materiálů, přišlo nám jako dobrý nápad zakončit letošní sezónu pěkného počasí určitou outdoorovou aktivitou spojenou s politickou prací. Zároveň naše pražská větev v poslední době zaznamenala strmý nárůst počtu našich kontaktů, a tak bylo naším původním cílem dát této akci i určitý teambuildingový charakter. Počet účastníků však nakonec nebyl nijak závratný, ale přesto to nic nezměnilo na příjemnosti tohoto odpoledne.

Po logistickém zajištění převozu lidí do Bubovic jsme se zde pokusili občerstvit, což se nám povedlo až na druhý pokus, jelikož první restaurační zařízení bylo beznadějně přeplněné hosty. Poté jsme se pěšky vydali s rudou vlajkou až na samotný lom, kde jsme pořídili několik památečních fotografií, než jsme se vydali zpět. Cestu jsme zakončili předáním brožur o naší práci lidem kteří se dostavili.

Marxistické výlety zajisté budou i v následujících sezónách, tak se pak nebojte přihlásit k účasti :-)

1 zobrazení
bottom of page